Nya mål...

26.01.2015 15:28

Vid pennan: Callie och Angel

 

Häromdagen kom matte Sofie ut till stallet och berättade att vi måste sätta upp nya mål och planera året.

Perfekt, tyckte vi! Därför har vi, Callie och Angel, nu börjat planera året tillsammans!

Vi har hört att man ibland brukar säga "julen varar än till påska", det måste ju innebära att vi är lediga från träningar och tävlingar fram till början av april iallafall. Skönt! Sen kan det ju vara skönt med en liten mjukstart, några långa härliga skogsturer blir nog lagom. Vi antar att Sofie gärna vill trycka in nån träningshelg nånstans med, så för att göra henne nöjd så tänkte vi att vi kan åka upp till Tidaholm i början av sommaren och hälsa på våra gamla vänner. Självklart måste vi ju hälsa på pappa Colonel och se så allt är bra med honom.

Därefter kan det nog vara lagom att lägga in lite ledighet för sommarbete ett par månader. Sen framåt hösten så kan det ju vara lite lockande att valla några kossor, kanske att vi kan hjälpa bönderna att valla in korna från sommarbetet innan det blir höst igen och vi kan ta en ny julledighet. Perfekt!

Sen var det ju det här med nya mål som Sofie pratade om också... Jag, Callie, tror jag vet vad hon menar med det, trodde ju egentligen att hon hade förträngt den där händelsen för 7 år sedan...

Det var nämligen som så att när jag var liten lyckades jag ta mig ut ur hagen och trassla in mig i nätet på Sofies lillebrors fotbollsmål. Troligtvis blev det några hål i nätet efter det och det är nog därför hon pratar om att vi nu måste fixa nåt nytt mål.

Som tur är så har jag Angel, som är världens händigaste häst, så nu har vi börjat bygga på ett nytt mål! Vi har börjat montera ner Sofies trailhinder och använt oss av bron och grinden till att få en bra stomme till målet. Sen tänkte vi att vi kan leta upp något gammalt hönät och använda oss av som nät till det nya målet.

 

Nu kommer nog både Sofie och hennes brorsa bli jätteglada när vi har planerat det nya året, och dessutom satt upp ett nytt mål!